Global Voices: Doneer vandaag nog!

2011 was een bijzonder jaar voor online content. Global Voices was erbij toen er revoluties ontstonden, dictators ten val werden gebracht en de gevolgen hiervan voelbaar waren in de landen en steden van waaruit onze vrijwilligers uit de hele wereld verslag deden.

Poster Global Voices

Omdat we dit zo'n spannend jaar vonden, hebben we, samen met onze vrienden van Morningside Analytics [en – alle links], een poster gemaakt in beperkte oplage waarop “oplettende clusters” van bloggers zijn gevisualiseerd die zijn gelinkt aan Global Voices en die over dezelfde online content schrijven. Het resultaat is een poster die laat zien hoe groot de Global Voices-gemeenschap is, een kunstwerk als eerbetoon aan een belangrijk jaar in de geschiedenis en invloed van burgermedia. Je krijgt de poster als je minimaal $25 doneert aan Global Voices. Reserveer vandaag nog jouw poster door hier te klikken! De posters worden in januari 2012 verzonden.


Ook als je geen poster wilt, zouden we het fijn vinden als je ons steunt. Je kunt doneren via deze pagina. En vergeet niet deze pagina te delen op je netwerken!

Global Voices is een groep vrijwilligers die bestaat uit meer dan 500 auteurs, vertalers en activisten die gebruik maken van digitale media. Samen brengen ze je verhalen en gesprekken van over de hele wereld waar je niet zo veel over leest in de reguliere media. Bekijk onze nieuwe video met foto's en citaten van een aantal van de mensen die ons steunen:

Global Voices vormt de spil van een echt mondiale discussie, en dankzij jouw steun kunnen we dit ook blijven. Bedankt!


Start een discussie

Auteurs graag inloggen »

Regels

  • Alle reacties worden beoordeeld door een moderator. Verzend je reactie maar één keer, anders kan deze als spam worden gemarkeerd.
  • Wees respectvol tegen elkaar. Reacties met hatelijke opmerkingen, obsceniteiten en persoonlijke aanvallen worden niet goedgekeurd.