Blogwedstrijd die zich richt op ontwikkeling van het kind

De Inter-American Development Bank (IADB) heeft haar eerste wedstrijd voor bloggers aangekondigd [en]. De wedstrijd richt zich op onderwerpen die samenhangen met de ontwikkeling van het kind:

Nu is je kans om jouw ideeën te delen! Vertel ons iets over wat succes heeft in jouw land met betrekking tot de ontwikkeling van het kind of analyseer verschillende vernieuwende methodologieën. Het onderwerp is vrij. Om deel te kunnen nemen, hoef je alleen maar je creatieve bloed te laten stromen en jouw succesvolle idee met ons te delen.

Bloggers die afkomstig zijn uit een lidstaat van het IADB [en] en die schrijven over de ontwikkeling van het kind in Latijns-Amerika en het Caraïbisch gebied, worden verzocht om zich vóór 15 december 2012 om 14.00 uur (EDT) (= 19.00 uur Nederlandse tijd) in te schrijven. Lees meer over de wedstrijdvoorwaarden [en] op de website van de IADB.

Start een discussie

Auteurs graag inloggen »

Regels

  • Alle reacties worden beoordeeld door een moderator. Verzend je reactie maar één keer, anders kan deze als spam worden gemarkeerd.
  • Wees respectvol tegen elkaar. Reacties met hatelijke opmerkingen, obsceniteiten en persoonlijke aanvallen worden niet goedgekeurd.