Macedonië: Kerstboom van plastic flessen

Geïnspireerd door het voorbeeld [en] in Kaunas, Litouwen, hebben Macedonische Twitteraars op 25 december een kerstboom van plastic flessen gemaakt in het stadspark van Skopje om mensen te herinneren aan hun verantwoordelijkheid voor het milieu. De organisatoren van de actie gebruikten hun blogs [mk, mk, mk, mk] als startpunt voor deze snelle actie via sociale media, die #елкамк werd genoemd (elka betekent zilverspar). De boom is de hele nacht [mk] blijven staan en als de armen die plastic verzamelen op straat of uit vuilnisbakken voor recycling de flessen niet weghalen, dan zullen de organisatoren de boom na nieuwjaar netjes opruimen [mk].

Start een discussie

Auteurs graag inloggen »

Regels

  • Alle reacties worden beoordeeld door een moderator. Verzend je reactie maar één keer, anders kan deze als spam worden gemarkeerd.
  • Wees respectvol tegen elkaar. Reacties met hatelijke opmerkingen, obsceniteiten en persoonlijke aanvallen worden niet goedgekeurd.