Blog Action Day op 16 oktober 2014: Als ik zeg #ongelijkheid, zeg jij…?

Looking out across the bay at some of the most expensive land in the world. Image by Shreyans Bhansali (CC BY-NC-SA 2.0) https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/2.0/ Image by Shreyans Bhansali (CC BY-NC-SA 2.0)

Vanaf de overkant van het water van Chowpatty Beach, Mumbai kijken naar de duurste grond ter wereld. Foto van Flickr-gebruiker Shreyans Bhansali op 9 januari 2007. (CC BY-NC-SA 2.0)

Vertel de wereld wat ongelijkheid voor jou betekent. Vertel je verhaal, deel je mening, debatteer en discusieer. Doe dit aanstaande donderdag 16 oktober op Blog Action Day samen met duizenden andere bloggers.

Blog Action Day 2014

Bloggers verenigt u!
Sinds 2007 roepen we bloggers uit de hele wereld op om op Blog Action Day mondiaal belangrijke onderwerpen aan te snijden. Massaal vullen we de blogosfeer met duizenden posts over water, klimaatverandering, armoede, voedsel en de kracht van het wij. Het is een geweldig initiatief dat wereldwijd leidt tot actie, een mondiale gemeenschap en een goed debat. Ook dit jaar weer is Global Voices Online er trots op  official partner te zijn.

Als ik zeg ongelijkheid, zeg jij…?
Het woord ongelijkheid kan veel associaties oproepen. Misschien wel teveel en dat is precies de reden waarom het belangrijk is dit onderwerp in het nieuws te krijgen. Ongelijkheid kan betrekking hebben op ongelijkheid in de gezondheidszorg, economische ongelijkheid, mondiale ongelijkheid, ongelijkheid in het onderwijs, rassenongelijkheid, sekseongelijkheid, sociale ongelijkheid en nog veel meer vormen van ongelijkheid. Deel jouw visie en ervaring in je blog en laten we samen discussiëren over ongelijkheid in al zijn vormen.

Doe mee aan #Blogaction14
Om mee te doen aan Blog Action Day, kun je je eigen blog aanmelden op de website van Blog Action Day – en let wel; je kunt je bijdrage schrijven in iedere taal en vanuit ieder land. Op het moment van schrijven hebben zich 1032 deelnemers uit 108 landen aangemeld om mee te doen. Let op Twitter op de hashtags #Blogaction14, #Inequality, #Oct16

Op 16 oktober maken we een lijst van alle deelnemende posts via Global Voices wereldwijd – dus blijf lezen!

Start een discussie

Auteurs graag inloggen »

Regels

  • Alle reacties worden beoordeeld door een moderator. Verzend je reactie maar één keer, anders kan deze als spam worden gemarkeerd.
  • Wees respectvol tegen elkaar. Reacties met hatelijke opmerkingen, obsceniteiten en persoonlijke aanvallen worden niet goedgekeurd.