Guatemala getroffen door zware aardbeving

De Pacifische kust van Guatemala is woensdag 7 november 2012 getroffen door een zware aardbeving met een kracht van 7,4. Twitteraar Roberto Touchez (@RobertoTouchez) deelde zijn foto vanuit San Marcos, Guatemala.


De zware aardbeving [en] werd ook gevoeld in buurlanden El Salvador en Mexico. Netizens delen foto's en meldingen op Twitter met de hashtag #TiemblaenGuate. Meer foto's zijn te zien in een Storifypost [es] van Prensa Libre.

Start een discussie

Auteurs graag inloggen »

Regels

  • Alle reacties worden beoordeeld door een moderator. Verzend je reactie maar één keer, anders kan deze als spam worden gemarkeerd.
  • Wees respectvol tegen elkaar. Reacties met hatelijke opmerkingen, obsceniteiten en persoonlijke aanvallen worden niet goedgekeurd.