Kijk samen met Global Voices naar het WK: Live Chat tijdens Uruguay-Ghana

De afgelopen drie weken hebben we de wereldwijde discussies [en] over het grootste sportevenement ter wereld gevolgd. Nu er nog maar acht teams over zijn op het WK 2010, leek het ons interessant om na onze eerste Live Chat opnieuw te gaan chatten, dit keer tijdens de wedstrijd tussen Ghana en Uruguay.

Ghana is het enige Afrikaanse land bij de laatste acht en het lijkt erop dat het hele continent zich achter de Black Stars heeft geschaard. Ze nemen het op tegen Uruguay, een van de vier Zuid-Amerikaanse landen die nog in de race zijn voor de wereldtitel. Uruguay hoopt een derde titel toe te voegen aan hun wereldtitels van 1930 en 1950.

De wedstrijd wordt gespeeld op vrijdag 2 juli in het Soccer City Stadium in Johannesburg (20:30 uur Nederlandse tijd).

Kijk en bespreek deze wedstrijd samen met ons. We beginnen een paar minuten vóór de wedstrijd. Verschillende bloggers en vertalers van Global Voices zullen live verslag doen van de wedstrijd. Doe ook mee!

Start een discussie

Auteurs graag inloggen »

Regels

  • Alle reacties worden beoordeeld door een moderator. Verzend je reactie maar één keer, anders kan deze als spam worden gemarkeerd.
  • Wees respectvol tegen elkaar. Reacties met hatelijke opmerkingen, obsceniteiten en persoonlijke aanvallen worden niet goedgekeurd.