[Podcast] Interview met Fabiano Angélico van Transparência Brasil

Fabiano AngélicoFabiano Angélico [pt] is projectcoördinator bij Transparência Brasil [pt]. Zijn postdoctoraal onderzoek aan de Universiteit van Chili gaat onder andere over “Transparency, Accountability and Fight against Corruption” (Transparantie, verantwoordelijkheid en de strijd tegen corruptie). Hij werkt momenteel aan een mastergraad in publiek bestuur aan het Fundação Getúlio Vargas [pt] in São Paulo, Brazilië.

In deze podcast [en] legt hij uit waarom projecten over transparantie en verantwoordelijkheid zich meestal richten op nationale regeringen in plaats van op lokale regeringen en hij wijst op een innovatief project in Brazilië waarbij bloggers plaatselijke politici ‘adopteren'.

Start een discussie

Auteurs graag inloggen »

Regels

  • Alle reacties worden beoordeeld door een moderator. Verzend je reactie maar één keer, anders kan deze als spam worden gemarkeerd.
  • Wees respectvol tegen elkaar. Reacties met hatelijke opmerkingen, obsceniteiten en persoonlijke aanvallen worden niet goedgekeurd.