Bosnië en Servië: Geheime documenten over Srebrenica uitgelekt

Het weblog Srebrenica Genocide Blog meldt [en] dat via het Joegoslavië-tribunaal in Den Haag geheime documenten zijn uitgelekt waaruit een nog grotere betrokkenheid van Servië-Montenegro zou blijken bij het bloedbad van 1995 in Srebrenica in Bosnië en Herzegovina.

1 reactie

  • Stefan

    In de pers worden ‘oorlogsgraven’ als ‘massagraven’ aangeduid
    Srebrenica werd een centrum van terroristische jihad-activiteiten, onder leiding van de 28ste moslimdivisie, die onder aanvoering stond van Naser Oric, en met de aanwezigheid van Arabische moedjaheddien.Waar is je morele verontwaardiging over de zeer goed gedocumenteerde bewijzen van ruim 1300 Servische ongewapende burgers[ook kinderen, vrouwen, ouderen] afgeslacht met ijzeren staven, bijlen, messen, sledehammers, vlammenwerpers,veel onthoofdingen en van besnijdenis van Serviche inwoners,enz.,…., over een periode van drie jaar in Srebrenica en de omliggende dorpen door Bosnische moslim troepen en jihadstrijders onder bevel van Naser Oric?
    Hier heb ik gewoon geen woorden meer voor, zulke monsters!.En ja ik weet niet hoe jij reageert als je tegenover de moordenaars van je broertjes en zusjes en moder staat? Zij evacueerden de vrouwen, kinderen en ouderen die ze vonden in het VN/kamp Potocari,in vrijheid,terwijl de Servische kinderen, vrouwen, oude mannen rond Srebrenica[hen 1300] werden gedood door monster Naser Oric en jihadstrijders.De Bosnische moslims zijn overigens niet gedood in de enclave maar op hun vlucht naar Tuzla[Bosnie].Nu wordt het verteld alsof de inval zonder enige reden is gedaan en alleen maar om te moorden,onschuldige burgers.Volgens de UNHCR ,ongeveer 5000 moslims soldaten bereiken Tuzla(Bosnie) door de bossen.Maar waarom is het een probleem om DNA-bewijsmateriaal ter bevestiging van de 7,000-8,000 gedood cijfer geven?Elke moslim die stierf in Srebrenica gedurende de hele oorlog,maar ook eerder , voor de burgeroorlog in Joegoslavie zelfs begonnen ,werd genoemd als gedood in juli van 1995?!! Osman (Ibro) Halilovic (1912-1989), Hamed (Hamid) Halilovic (1940-1982),stierf een volle 13 jaar voor de Srebrenica ‘genocide’,Nurija (Smajo) Memisevic (1966-1993), Salih (Saban) Alic (1969-1992),Mujo (Hasim) Hadzic (1954-1993), Ferid (Ramo) Mustafic (1975-1993), Hajrudin (Ismet) Cvrk (1974-1992),enz… Tijdens eerdere zaken voor het tribunaal bleek dat niet alle moslimdoden genocideslachtoffers waren.Na de val van Srebrenica, waren ongeveer 800 Srebrenica moslims[schlahtovers] ontvangen in Servie,volgens de regeling tussen Carl Bildt en president Slobodan Milosevic.

Discussieer mee

Auteurs graag inloggen »

Regels

  • Alle reacties worden beoordeeld door een moderator. Verzend je reactie maar één keer, anders kan deze als spam worden gemarkeerd.
  • Wees respectvol tegen elkaar. Reacties met hatelijke opmerkingen, obsceniteiten en persoonlijke aanvallen worden niet goedgekeurd.