Bosnië & Herzegovina: Op 11 juli worden nog eens 1.000 slachtoffers begraven in Srebrenica

Het weblog Srebrenica Genocide Blog meldt [en] dat op 11 juli 2009 nog eens 1.000 slachtoffers van de massamoord in Srebrenica zullen worden begraven.

1 reactie

 • Stefan

  SREBRENICA
  De genocide in Srebenica heeft helemaal niet plaatsgevonden. Wat wel plaatsvond waren de nachtelijke raids van, door de VS bewapende, moslimmilities op de omliggende Servische dorpjes vanuit de uit zijn voegen barstende moslimenclave Srebenica. Bosnische moslims Srebrenica aan zichzelf te danken hebben. Hoe zijn Jihadi’s in Joegoslavie, hart van Europa, terrecht gekomen?Kijk maar naar wat aan Srebrenica voorafging. Slachtpartijen rond Srebrenica,de duizenden Serviers in de dorpjes rond de moslimenclave Srebenica die ‘s-nachts de kelen zijn doorgesneden door de moslimmilities terwijl Dutchbat uit de verte toekeek? [192 platgebrande Serviche dorpen, met 2800 doden onschuldige ongewapende burgers , kinderen ook,en zesduizend gewonden . Hier heb ik gewoon geen woorden meer voor, zulke monsters. De doodstraf voor dit beest lijkt me terecht.De Servische bevolking was jullie zeer dankbaar geweest als jullie destijds ook de Christelijke Serviers in bescherming hadden genomen tegen de moslims.Dat is helaas niet gebeurd. Meer dan 2000 organen hebben in en rond Srebrenica is hersteld, en ze slacht offers van de drie jaar van de hevige gevechten in het gebied behoren.Tussen 200 en 300 blinddoekt en ligaturen zijn exhumed met organen door het Joegoslavie-tribunaal, zijn dit zeker tekenen van executie,zegt Zoran Stankovic. Dus,200 tot 300 moslims [geen 8000].Pardon!Het NIOD schat “met ruime marge” dat op en om de compound 100 tot 400 mannen zijn vermoord.De bevelhebber van het regeringsleger, generaal Rasim Delic, zei tijdens een openbare zitting van het parlement in Sarajevo dat de terugtrekking van de 28ste Bergdivisie van het ABiH (het regeringsleger) uit Srebrenica succesvol was verlopen. Pardon?Volgens de UNHCR ,ongeveer 5000 moslims soldaten bereiken Zenica,Tuzla(BiH) door de bossen.Vindt U het niet uiterst merkwaardig dat er meteen, nadrukkelijk en voortdurend na de val van Srebenica via alle media over 8000 tot 10000 vermoorde moslims werd gesproken terwijl dat nu nog steeds niet bewezen is?
  schatting[8000] heeft allang haar werk gedaan. Op RTL4, vertelde soldaat Harry bij Barend en van Dorp rond die tijd: er waren maar 700 mannen in de ombond,en volgens het NOS journaal en het NIOD rapport ook. Het bestaan van Mladic in Potocari kan worden geacht te ontmoedigen Serviers om hun wilde wraak, rekening houdend met de wraakzuchtige geest van de familieleden van Servische slachtoffers rond Srebrenica. Servische soldaten, de meesten afkomstig uit de streek zelf, hadden bij hun inval in juli lijsten bij zich met honderden namen van moslims die van oorlogsmisdaden werden verdacht.Arrestaties van moslimmannen hadden in elk geval voor een deel een selectief karakter.De Serviers kenden de mannen’, volgens een Nederlandse chauffeur.Ze hadden hele lijsten bij zich en foto’s. Ze werden er zo uitgepikt. . Hakija Meholjic[moslim] Srebrenica hoofd van de politie, was AANWEZIG toen de Servische troepen Srebrenica vond in 1995.Ibran Mustafic[moslim],oprichter van SDA in Srebrenica was ook AANWEZIG ,enc…WAAROM ze zijn niet vermoord?Omdat ze niet misdrijven gepleegd.
  Opvallend is echter dat de enige VN militair [kapitein Schouten] was die zich ten tijde van het veronderstelde bloedbad dagen achtereen in Bratunac bevond. Schouten in Het Parool van 27 juli 1995: Iedereen praat iedereen maar na, maar niemand komt met harde bewijzen. Wat me opvalt is dat men in Nederland koste wat het kost wil bewijzen dat er sprake is van genocide. Als er daar executies zijn geweest, dan hebben de Serviers dat wel verdomd goed geheim gehouden. Ik geloof er dan ook niets van.De dag na de val van Srebrenica, op 13 juli, ben ik in Bratunac aangekomen en ik ben er acht dagen gebleven. In die tijd kon ik gaan waar ik wilde. Er is mij alle medewerking verleend, nergens ben ik tegengehouden. VN commissie NIET ging om het aantal slachtoffers maar alleen het aantal VERMISTEN!
  Vindt U het niet uiterst merkwaardig dat er meteen, nadrukkelijk en voortdurend na de val van Srebenica via alle media over 8000 tot 10000 vermoorde moslims werd gesproken terwijl dat nu nog steeds niet bewezen is?
  Je hoeft werkelijk geen “Milosevic fan” te zijn, om te wijzen op de rol van Internationaal Monetair Fonds, NAVO, geheime diensten van VS, Duitsland etc., oliebedrijven, George Soros, CNN, enz. bij de oorlogen in (ex-)Joegoslavie. In het New York ,in de Verenigde NATIES over Srebrenica van alle bestanden zijn geclassificeerd geheim voor de komende 30-50 jaar en niet ook beschikbaar voor het tribunaal. Dit besluit werd genomen Verenigde Staten de Franse en de Groot-Brittannië,met betrekking tot de bescherming van de geheim houding.Maar wat is de rechtvaardiging heeft de Verenigde Staten voor het classificeren van een nationale veiligheid geheim, misdaden begaan door degenen aangewezen?!!! Als “vijandige krachten”?De Amerikaanse regering het bewijs verbergen is een misdaad of het bewijs dat er geen bewijs van een misdaad? James Harff directeur van het ‘Ruder Finn Global Public Affairs’ geeft onomwonden toe dat zijn bureau verantwoordelijk is voor vele misleidingen en glasharde leugens[Balkan] om de publieke opinie te manipuleren, En daar is ie nog hartstikke trots op ook! THE END

Discussieer mee

Auteurs graag inloggen »

Regels

 • Alle reacties worden beoordeeld door een moderator. Verzend je reactie maar één keer, anders kan deze als spam worden gemarkeerd.
 • Wees respectvol tegen elkaar. Reacties met hatelijke opmerkingen, obsceniteiten en persoonlijke aanvallen worden niet goedgekeurd.