Sluiten

Steun Global Voices en doneer vandaag nog!

Onze vrijwilligers over de hele wereld zetten zich elke dag in om verhalen te schrijven of te vertalen die je nergens anders leest. Maar hiervoor hebben we jouw hulp nodig. Steun onze editors, onze technologie en onze projecten met een donatie aan Global Voices!

Doneer nu

Gezondheidsmedewerkers vieren het ontslag van de laatste ebolapatiënt in Sierra Leone

Sierra Leone begon op 25 augustus aan het aftellen van een 42-dagen durende aftelperiode om ebolavrij verklaard te worden na het ontslag uit het ziekenhuis van Adam Sankoh, de laatste ebolapatiënt van Sierra Leone.

Volgens gegevens van de Wereldgezondheidsorganisatie heeft de uitbraak van ebola in het West-Afrikaanse land het leven gekost aan 3.952 slachtoffers.

Gezondheidsmedewerkers van het behandelingscentrum “International Medical Corps” in Makeni, de derde grootste stad in Sierra Leone, dansten en zongen. Bekijk de YouTube-video hierboven gepost door het “International Medical Corps” die de feestvieringen van het personeel toont.

Start een discussie

Auteurs graag inloggen »

Regels

  • Alle reacties worden beoordeeld door een moderator. Verzend je reactie maar één keer, anders kan deze als spam worden gemarkeerd.
  • Wees respectvol tegen elkaar. Reacties met hatelijke opmerkingen, obsceniteiten en persoonlijke aanvallen worden niet goedgekeurd.