Echte geiten. Echte verhalen. Vanuit Bangladesh.

Screenshot from The Goats of Bangladesh Facebook page.

Schermafbeelding van de Facebook-pagina “The Goats of Bangladesh”.

Lees hier (alle links [en]) het hele interview op Scroll.in.

Bangladesh heeft nu een satirische Facebook-pagina die erg lijkt op Pigeons of New York (Duiven van New York), wat zelf weer een parodie is op het beroemde project Humans of New YorkGoats of Bangladesh (Geiten van Bangladesh) bestaat nog maar ongeveer een half jaar, maar heeft al bijna 10.000 volgers. Sahil Bhalla van Scroll.in interviewde een van de beheerders van de pagina, die liever anoniem wilde blijven.

[What is] the idea behind the page?

We were bored one day during Eid and decided to take pictures of goats with a DSLR camera. After seeing the outcome of the pictures, one of us decided we would open a parody page called “Goats of Bangladesh” where we would mimic the style of posts made by Humans of New York in a mocking way.

Wat is het idee achter de pagina?

We zaten ons te vervelen tijdens Aïd en gingen foto's van geiten maken met een DSLR-camera. Toen we de foto's hadden bekeken, besloot een van ons om een parodiepagina met de naam “Goats of Bangladesh” te maken, waarop we op een spottende manier de stijl zouden imiteren van de posts van Humans of New York.

Screenshot from the Goats of Bangladesh Facebook Page

Schermafbeelding van de Facebook-pagina “Goats of Bangladesh”

Lees hier het hele interview op Scroll.in.

Start een discussie

Auteurs graag inloggen »

Regels

  • Alle reacties worden beoordeeld door een moderator. Verzend je reactie maar één keer, anders kan deze als spam worden gemarkeerd.
  • Wees respectvol tegen elkaar. Reacties met hatelijke opmerkingen, obsceniteiten en persoonlijke aanvallen worden niet goedgekeurd.