Sluiten

Steun Global Voices en doneer vandaag nog!

Onze vrijwilligers over de hele wereld zetten zich elke dag in om verhalen te schrijven of te vertalen die je nergens anders leest. Maar hiervoor hebben we jouw hulp nodig. Steun onze editors, onze technologie en onze projecten met een donatie aan Global Voices!

Doneer nu

Hongkong: Vluchtelingen in sloppenwijken

Tom Grundy

Tom Grundy van “Hong Wrong” blogt over de slechte omstandigheden waarin sommige vluchtelingen leven in Hongkong. De ontmoetingen werden mogelijk gemaakt door de Zwitserse ngo International Social Service (ISS), gefinancierd door het ministerie van Sociaal Welzijn van Hongkong. Foto van Vision First via Hong Wrong.

Start een discussie

Auteurs graag inloggen »

Regels

  • Alle reacties worden beoordeeld door een moderator. Verzend je reactie maar één keer, anders kan deze als spam worden gemarkeerd.
  • Wees respectvol tegen elkaar. Reacties met hatelijke opmerkingen, obsceniteiten en persoonlijke aanvallen worden niet goedgekeurd.