Sluiten

Steun Global Voices en doneer vandaag nog!

Onze vrijwilligers over de hele wereld zetten zich elke dag in om verhalen te schrijven of te vertalen die je nergens anders leest. Maar hiervoor hebben we jouw hulp nodig. Steun onze editors, onze technologie en onze projecten met een donatie aan Global Voices!

Doneer nu

Laks Afrikaans leiderschap in Mali

Op de site Mondoblog schrijft [fr] Ousmane Gueye over de trage inzet van Afrikaanse troepen in het noorden van Mali:

Als we het effect van de interventie in Mali zouden afmeten aan de uitbundige euforie van de bevrijde bevolking, dan is het wel duidelijk dat de Afrikaanse landen Mali met deze trage inzet weer in de steek hebben gelaten ….. Met al hun arrogantie waren de Afrikaanse staatshoofden niet in staat om zelf ook maar één actie in gang te zetten om de islamisten in Mali een halt toe te roepen.

Start een discussie

Auteurs graag inloggen »

Regels

  • Alle reacties worden beoordeeld door een moderator. Verzend je reactie maar één keer, anders kan deze als spam worden gemarkeerd.
  • Wees respectvol tegen elkaar. Reacties met hatelijke opmerkingen, obsceniteiten en persoonlijke aanvallen worden niet goedgekeurd.