Sluiten

Steun Global Voices en doneer vandaag nog!

Onze vrijwilligers over de hele wereld zetten zich elke dag in om verhalen te schrijven of te vertalen die je nergens anders leest. Maar hiervoor hebben we jouw hulp nodig. Steun onze editors, onze technologie en onze projecten met een donatie aan Global Voices!

Doneer nu

Bosnië en Herzegovina: “Verloren tijd”

Amila Bosnae schrijft [en] over de jaren die zijn “gestolen” door de oorlog in voormalig Joegoslavië:

Eén keer verlies je een paar jaren en twintig jaar later heb je ze nog steeds niet ingehaald. […] De tijd stond toen in zekere zin stil voor ons. Voor het grootste deel van die periode groeide ik zelfs helemaal niet omdat we niets hadden om van te groeien. We waren geïsoleerd van de rest van de wereld, maar de rest van de wereld ging gewoon zonder ons verder. Waarschijnlijk waren ze nog steeds de hereniging van Duitsland en een nieuw Europa aan het vieren terwijl wij dekking zochten. In dat nieuwe Europa. […]

Start een discussie

Auteurs graag inloggen »

Regels

  • Alle reacties worden beoordeeld door een moderator. Verzend je reactie maar één keer, anders kan deze als spam worden gemarkeerd.
  • Wees respectvol tegen elkaar. Reacties met hatelijke opmerkingen, obsceniteiten en persoonlijke aanvallen worden niet goedgekeurd.