Wereldwijd: Deel je leven met de rest van de wereld op 11-11-11

Dit artikel maakt deel uit van onze speciale berichtgeving over Global Development 2011.

Wat doe jij op 11 november 2011? Deel het met de rest van de wereld via het 11Eleven Project [en – alle links] en help mee om de Millenniumdoelen van de Verenigde Naties te realiseren!

Vertel ons iets over je leven en de wereld om je heen. Jouw verhaal is belangrijk voor ons, dus doe mee op 11-11-2011 en leg alles vast. We vragen je om je foto, film of geluidsbestanden online te uploaden, waar we alle inzendingen, na 11-11-2011, zullen combineren tot drie speciale projecten: een fotoboek, een collectie wereldmuziek en een documentairefilm. De opbrengst van deze drie projecten gaat naar liefdadigheidsinstellingen die zich inzetten om de 8 Millenniumdoelen van de Verenigde Naties te realiseren.

11-11-11 Creative Minds Unite - Nog 3 maanden! Video van 11Eleven Project op Youtube

11-11-11 Creative Minds Unite – Nog 3 maanden! Video van 11Eleven Project op Youtube

Je kunt je vanaf 11 augustus aanmelden om op 11 november iets van je dagelijks leven vast te leggen, door middel van film, foto of muziek. Je kunt je ook aanmelden als Ambassadeur in jouw woonplaats om ervoor te zorgen dat jouw omgeving een bijdrage levert aan het project.

Volg het 11Eleven Project op Facebook en Twitter voor het laatste nieuws over alle activiteiten. En op 11 november 2011 (11-11-11) haal je je computer, mobiele telefoon, camera of audiorecorder tevoorschijn en leg je een zinvol deel van je dag vast, in welke taal je maar wilt. Na 11 november kun je je video, foto's en muziek uploaden, waarna het team van het 11Eleven Project de inhoud bewerkt tot een film. Deze documentairefilm wordt vertoond op 21 september 2012, de Internationale Dag van de Vrede.

Global Voices werkt samen met het 11Eleven Project om meer bekendheid te geven aan de Millenniumdoelen van de VN. In november, op 11-11-11, nodigen we alle wereldburgers uit om een gezamenlijk portret te creëren van de mensheid, met foto's, films, audio-opnamen en blogartikelen over deze dag. Het hoeft niet direct iets te maken te hebben met de Millenniumdoelen, het belangrijkste is dat het iets van JOU laat zien. Ga naar onze speciale pagina over de Millenniumdoelen voor meer informatie over de 8 ontwikkelingsdoelen en de maatregelen die worden genomen om deze doelen in 2015 te realiseren.

Ook roepen we iedereen op om op hun blog te schrijven over het onderwerp “Hoe zou ik graag zien dat de wereld er over 100 jaar uitziet”, met de nadruk op de Millenniumdoelen. Als je in je artikel een link opneemt naar onze pagina over de Millenniumdoelen, dan nemen wij op deze pagina een link op naar jouw artikel. Doe dus mee als wij op 11-11-11 een eerbetoon brengen aan de mensheid.

Dit artikel maakt deel uit van onze speciale berichtgeving over Global Development 2011.

Start een discussie

Auteurs graag inloggen »

Regels

  • Alle reacties worden beoordeeld door een moderator. Verzend je reactie maar één keer, anders kan deze als spam worden gemarkeerd.
  • Wees respectvol tegen elkaar. Reacties met hatelijke opmerkingen, obsceniteiten en persoonlijke aanvallen worden niet goedgekeurd.