Global Voices Online genomineerd voor Game Changer Award

Global Voices Online is onlangs genomineerd als Community Choice Finalist voor de We Media Game Changer Award 2010 [en – alle links]. GVO maakt deel uit van een lijst van personen, projecten en organisaties die door de mondiale gemeenschap We Media zijn genomineerd.

We Media schrijft:

Game Changers bevorderen kennis binnen de maatschappij. Ze inspireren mensen tot betrokkenheid en actie via de media en we vieren hun successen op We Media Miaimi, de jaarlijkse conferentie over innovatie waar hun verhalen de inhoud van het programma vormen. Ze bieden voorbeelden, inzicht en inspiratie voor leiders en visionairs op allerlei vakgebieden door te laten zien hoe je de onderling verbonden maatschappij kunt navigeren en leiden.

De persoon of organisatie die aan het einde van de verkiezing de meeste stemmen heeft gekregen, geeft een keynotepresentatie tijdens de jaarlijkse We Media Conference, die van 9 tot 11 maart 2010 wordt gehouden op de universiteit van Miami. Ook alle genomineerden worden tijdens deze bijeenkomst in het zonnetje gezet.

Als je wilt dat Global Voices Online de We Media Game Changer 2010 wordt, stem dan alsjeblieft hier. Je kunt stemmen tot 23:59 uur EST (5:59 uur ‘s ochtends Nederlandse tijd) op 3 februari 2010.

Start een discussie

Auteurs graag inloggen »

Regels

  • Alle reacties worden beoordeeld door een moderator. Verzend je reactie maar één keer, anders kan deze als spam worden gemarkeerd.
  • Wees respectvol tegen elkaar. Reacties met hatelijke opmerkingen, obsceniteiten en persoonlijke aanvallen worden niet goedgekeurd.