Auteur in de schijnwerpers: Hisham

“Hisham” (Hisham Khribchi) is arts en woont in Frankrijk. Hij is een van oprichters van de site Talk Morocco [en – alle links] die als doelstelling heeft een forum te zijn “om intelligente, open en eerlijke discussies te voeren over kwesties die betrekking hebben op Marokko en de diaspora.”

Hisham schrijft in zijn eigen persoonlijke blog The Mirror en is daarnaast auteur voor Global Voices Online waar hij sinds april 2009 over Marokko schrijft. Hij is ook te vinden op Twitter op @Hisham_G

Start een discussie

Auteurs graag inloggen »

Regels

  • Alle reacties worden beoordeeld door een moderator. Verzend je reactie maar één keer, anders kan deze als spam worden gemarkeerd.
  • Wees respectvol tegen elkaar. Reacties met hatelijke opmerkingen, obsceniteiten en persoonlijke aanvallen worden niet goedgekeurd.