Auteur in de schijnwerpers: Jillian York

Jillian York [en – alle links] noemt zichzelf “schrijfster, activiste, bestrijdster van internetcensuur en blogger”. Ze woont in Boston waar ze bij het Berkman Center for Internet & Society werkt aan het OpenNet Initiative en aan Herdict, een crowdsourcingproject om geblokkeerde websites te identificeren.

Ze heeft een persoonlijk weblog, schrijft regelmatig voor de Amerikaanse nieuwswebsite Huffington Post en is een enthousiast Twitter-gebruiker. In dit interview praat Jillian over haar artikel uit september, “The Cupcake Revolution.”

Start een discussie

Auteurs graag inloggen »

Regels

  • Alle reacties worden beoordeeld door een moderator. Verzend je reactie maar één keer, anders kan deze als spam worden gemarkeerd.
  • Wees respectvol tegen elkaar. Reacties met hatelijke opmerkingen, obsceniteiten en persoonlijke aanvallen worden niet goedgekeurd.