PutItOn: Wereldwijde online wedstrijd voor filmmakers

pioPutItOn [en – alle links] sponsort Global Voices om deze wedstrijd te promoten. Ze hopen filmmakers over de hele wereld te bereiken die in verschillende regio's en in verschillende talen werken.

Heb je er altijd al van gedroomd om aan de New York Film Academy te studeren? Dit is je kans, waar je ook woont, werkt en filmt. Want dat is de hoofdprijs van de PutItOn Picture Show Contest: een beurs voor de New York Film Academy en een geldprijs van 5.000 dollar voor de winnaars in de categorieën Best Feature (Beste Speelfilm), Best Short (Beste Korte Film) en Best Achievement in Acting (Beste Acteerprestatie). De tweede prijs in de categorieën Best Feature en Best Short is een HD Prosumer digitale videocamera.


www.putiton.com

PutItOn is een gloednieuwe website en online galerie waar kunstenaars uit vier verschillende disciplines hun werk kunnen laten zien: mode, film, muziek en kunst. Kunstenaars krijgen gratis 1 GB virtuele opslagruimte en kunnen hun werk verkopen of beschikbaar stellen als download tegen een door henzelf bepaalde prijs. Dankzij geautomatiseerde vertaling is de site beschikbaar in tien verschillende talen.

Je kunt aan de wedstrijd meedoen door één film in te sturen met je beste werk. Alle onderwerpen uit elk deel van de wereld mogen worden ingestuurd. De films mogen in elke willekeurige taal zijn, maar moeten wel zijn voorzien van Engelse ondertitels. Je kunt maar in één categorie meedoen: Best Short of Best Feature (langer dan 45 minuten).

Meer informatie over de wedstrijd vind je op de website PutItOn. De inzendtermijn is begonnen op 30 juli en sluit op 26 november. De tien finalisten in de categorieën Best Short en Best Feature worden in een online stemronde gekozen. De winnaars worden op 7 januari 2010 bekendgemaakt door de juryleden, waaronder een medewerker van de New York Film Academy en Max Fraser, medeoprichter van PutItOn. De winnaar in de categorie Best Achievement in Acting wordt apart door de jury uit alle inzendingen gekozen.

Start een discussie

Auteurs graag inloggen »

Regels

  • Alle reacties worden beoordeeld door een moderator. Verzend je reactie maar één keer, anders kan deze als spam worden gemarkeerd.
  • Wees respectvol tegen elkaar. Reacties met hatelijke opmerkingen, obsceniteiten en persoonlijke aanvallen worden niet goedgekeurd.